dubna
3

Commission Junction Review

–Commission Junction–CJ.com
Kdo jsou oni: Commission Junction spravuje internetové reklamní vztahy mezi více než 3000 kvalitní maloobchodníci a desítky tisíc poboček. Některé z těchto obchodů můžete získat provizi z zahrnovat: klenotnictví, knihy, potraviny, hry, počítače,
hudba, květiny, a dokonce i mapy! To je jen letmý pohled. Existují tisíce Potenciální partneři pro poboček z čeho vybírat!

Jak to funguje?:

Můžete použít bannery, tlačítka, textové odkazy, a odkazy na produkty, které odkazují na konkrétní webové stránky. Junction stopy Komise a zpráv o online transakcích, a spravuje účty. Můžete zaregistrovat se CJ zdarma a fungují jako nezávislé, on-line prodejci. Můžete si vybrat podle toho, co obchodníci budou zajímat vaše návštěvníky, umístit odkazy a kolem obsahu vašich stránek, a získat provize za prodej, a vede generované z jejich webu.

Kolik mohu dělat?:

Částka affiliate můžete udělat, závisí na kvalitě něčí stránek, a provoz něčí web je již (nebo čekat) obdržet. Tyto provize každý obchodník je ochoten zaplatit liší. Máte více než 250 Obchodníci z čeho vybírat, takže vybrat ten, který nejlépe odpovídá potřebám svých návštěvníků. Například, pokud vaše webové stránky prodat prodává striktně knihy, to by mohl být dobrý nápad mít banner na svých stránkách, které odkazují na jeden z Commission Junction v obchodníků, kteří prodávají striktně časopisy.

Přidat komentář

Sleduj nás na Twitteru! Sleduj nás na Twitteru!

Kategorie

Archiv

tag Cloud

reklama

Překlad

 Upravit Překlad
podle Transposh - translation plugin for wordpress

Poslední příspěvky

Nedávné Komentáře

Prodávat Domény a hosting

Naše stránky

%d bloggers like this: