Apr
3

Commission Junction Review

–Commission Junction–CJ.com
Kes nad on: Commission Junction haldab internetireklaam suhteid rohkem kui 3000 kvaliteedi jaemüüjate ja kümned tuhanded tütarettevõtete. Mõned jaemüüjad võite teenida komisjonitasu hulka: Ehted kauplustes, raamatud, toiduained, mängud, arvutid,
muusika, lilled, ja isegi kaarte! See on lihtsalt pilguheit. On tuhandeid potentsiaalseid partnereid tütarettevõtete valida!

Kuidas see töötab?:

Võid kasutada bännereid, nupud, teksti lingid, ja tootelingid, mis viitavad konkreetse veebisaidi. Commission Junction rajad ja aruanded online tehingute, ja haldab kontod. Sa võid registreerida CJ TASUTA ja tegutsema sõltumatu, Internetis müüjaid. Sa valid kumb kaupmehed huvi külastajad, asetage lingid ja kogu saidi sisu, ja saada komisjonitasu müügi, ja viib tekkinud oma saidi.

Kui palju ma saan teha?:

Summa partner saab teha sõltub kvaliteet üks sait, ja liikluse üks sait on juba (või oodanud) saama. Komisjonitasude iga kaupmees on nõus maksma varieerub. Sa pead üle 250 kaupmehed valida, nii et valige üks, mis vastab kõige paremini teie külastajad. Näiteks, kui teie müüa veebilehel müüb rangelt raamatud, see võib olla hea mõte on banner saidile linkimine üks komisjoni Junction kaupmeeste mis müüvad rangelt ajakirjad.

Postita kommentaar

Jälgi meid Twitteris! Jälgi meid Twitteris!

Kategooriad

arhiiv

tag Cloud

reklaam

tõlge

 Edit Tõlge
kõrval Transposh - translation plugin for wordpress

Viimased postitused

Viimased Kommentaarid

Müüa domeenid ja Web Hosting

Our Sites

%d bloggers like this: