Apr
20

Affiliate Marketing – koostööd kaupmehed

Affiliate Marketing – koostööd kaupmehed.

“Registreeru juba täna, siin on teie bännerid – nüüd kleebi kood oma veebilehti ja hakata raha!” Mitu korda olete näinud, et Reklaamtekst kohta ettevõte partnerlusprogramm registreerida lehekülg?

Sest õnnelik paar Webmasters külastaja määr tuhandeid päev, see võib olla nii. Veelgi vähem võib see tähendada üleöö rahalist edu, kuid enamik meist osalevad affiliate marketing, midagi võiks olla kaugemal tõest. Olles partneriks on raske töö – vaid ka väga rahuldust kui meeskond koos õige kaupmehed.

Kas te kaotada partnerkontoga komisjonitasud halb linke?Palju parem standard link kontrolli tarkvara, Affiliate Link Checker on loodud partner turundajad meeles!

 

 

Kui olete leidnud firma pakub tulude jagamise võimalusi toodete ja teenuste täiendada oma kodulehel žanr, ei piisa lihtsalt panna bännerid ja nupud.

Nagu mainitud minu muud esemed, kirjalikult kuni arvustus lehekülg toote või teenuse aitab kindlasti suurendada müüki, eriti kui teil on tunnistatud asjatundlikud oma valdkonnas.

Suhelge kaupmehed

Aga olgem võtta see üks samm edasi – ja see samm võiks mitte ainult suurendada oma müüki, vaid ka säästab südamevalu pikas perspektiivis.

See on tõesti lihtne – pöörduge kaupmehe, andke neile teada, mida te teete, et edendada oma toote ja küsida neilt nõu, kuidas sa võiksid parandada oma turundus. Ju, kaupmees teab oma toodet paremini.

Kaupmees peaks olema ka väga hea idee strateegiad, mida teiste tütarettevõtete müügi edendamiseks. Partner vihjeid lehekülg, tingimusel paljud ettevõtted, tavaliselt ei anna sulle oluline ja praegune “siseringi” information, mistõttu on oluline läheneda kaupmehed otseselt, kuna see võib lihtsalt anda teile piisavalt serva pöörduda ilastama tulude arvesse kena oja.

Ühendust kaupmehe ja paneb end oma radar, te ka näitab oma entusiasmi turustada oma tooteid ja teenuseid – et olete suunatud olla, mida on tuntud kui “võimsus” or “Super” tütarettevõte!

Iga kaupmees, kes mõistab affiliate marketing teab, et üle 90% müügi genereeritakse alla 5% nende tütarettevõtete. Hea kaupmees saab aru oma jõupingutusi, annab teile täiendavat teavet ja ressursse ning võib isegi suurendada oma komisjonitasu määrad!

Tegelemine kaupmehed:

Kui lähete hädas postitada kaupmees ja nad ei reageeri esmakordselt, proovi uuesti. Kui nad ikka ei reageeri, mõtlema jätkuva edendamise – kommunikatsiooni puudumist võib olla ka soovituslik muid probleeme – sealhulgas makse.

Ka meeles pidada, et mõned kaupmehed tööd püss põhimõte. Nad teevad suuri lubadusi, kehtestada kõrge väljamakse künnis, teades, et mõned tütarettevõtted kunagi jõuda ta, siis saada nii palju tütarettevõtete edendada oma tooteid ja teenuseid võimalikult – maksimaalse kokkupuute, minimaalne maksumus ja vaeva oma osa. See ei ole hea ärimudel neid kasutada pikaajaliselt ja mõne aja pärast tütarettevõtete kaovad, kuid mitte enne ettevõtte Kaldus tuhandeid. Palju MLM (mitmetasandiline turundus)programmid töötavad ka selle põhimõtte – ainult poisid ülaosas ühtegi tõsist tulu.

Hea viis kaitsta oma maksed on registreeruda partner programmid väljakujunenud võrgud. Need turud tavaliselt võimaldab ka otsest kontakti kaupmehe.

Saate vältida nende küsimuste töötades läbi affiliate võrk nagu ShareASale või komisjoni Junction. Need võrgustikud toimivad turg affiliste programmid. Töötamine suur affiliate võrk tähendab, et isegi kui sa teha ainult paar dollarit iga programmi, need dollarit kõiki toita ühine konto, koguneda kiiresti, mis võimaldab teil jõuda väljamakse künnis lühema ajaga. Enamik reklaami võrkude tööd kaupmehed kohta “raha kuni ees” või kuu “maksma lähete” alus, minimeerides riski südametunnistuseta kaupmehed äkki kaovad koos oma raskelt teenitud komisjonitasusid.

Näidata oma web marketing osavus

Kui teil on väga suure liiklusega veebilehel, ei küsi müüjalt kõrgem komisjonitasu esimeses kommunikatsioon. Nii palju tütarettevõtete teha ja lõpuks on täielikult ignoreerinud, nagu enamik tütarettevõtete ilmselt ei suuda oma “prognooside” – mis on tavaliselt lihtsalt unistab.

Kui sul ei ole kindel müügirekordi toote või teenuse olete edendamine, sa pead tõestama ennast esimese – järele mõtlema oma edendamine ja Koguda mõned müük enne pingutused suurema väljamakse määr.

Adwatcher klikijälgimissüsteem
Tasuta klikijälgimissüsteem Trial

AdWatcher annab klikijälgimissüsteem teenuseid, mis aitavad tagada kõigile oma tutvustusi on kasumlik, kui nad saavad olla. Kulutada vähem aega tehes rohkem raha – proovida tasuta prooviperiood!

Ole professionaalne oma side

Kui suhtlemisel kaupmehed, tagada te kasutate professionaalselt. Kui teil on ettepanekuid, kuidas kaupmees võib parandada pakkumist mis konverteerivad rohkem müüki, Anna neile teada, kuid väga viisakas ja konstruktiivne tagasiside – “Teie bännerid imeda” lihtsalt ei lõigata.

Pea meeles, et Internet kui kauplemise koht on ikka väga uus võrreldes äri platvormid viimaste aastatuhandete. Mõned kvaliteedi firmad pakuvad Partnerprogramm võib olla just murdes siinpool turustamise ja hindavad tagasisidet saate anda neile.

Tark kaupmees mõistab, et hea tütarettevõtete ei ole peenraha tosinat ja kohtleb neid austusega, aitab ressursse ja annab kiire maksed. Tark partner mõistab, et kaupmees tahab kvaliteedi edendamise ja müügi tulemuslikkust minimaalselt kulutusi. Edukas kaupmees / partner partnerlusi tabas kui mõlemad pooled mõistavad neid punkte ja teha koostööd – Saadud kasumit mõlemale poolele.

Affiliate marketing – ressursside

Mis tütarettevõtete taha

Edukas turundus

Affiliate marketing ellujäämise strateegiaid

Kaitsmine komisjonitasud paranenud ühendab meetodid

Michael Bloch
Taming the Beast
http://www.tamingthebeast.net
Tutorials, web content, tools and software.
Web Marketing, Internet Development & Ecommerce Resources
____________________________

Copyright information…. This article is free for reproduction but must be reproduced in its entirety, including live links & this copyright statement must be included. Visit http://www.tamingthebeast.net for free Internet marketing and web development articles, tutorials and tools! Telli tasuta meie populaarne pood/veebidisain!

Postita kommentaar

Jälgi meid Twitteris! Jälgi meid Twitteris!

Kategooriad

arhiiv

tag Cloud

reklaam

tõlge

 Edit Tõlge
kõrval Transposh - translation plugin for wordpress

Viimased postitused

Viimased Kommentaarid

Müüa domeenid ja Web Hosting

Our Sites

%d bloggers like this: