Apr
20

аффилиате маркетинг – рад са трговцима

аффилиате маркетинг – рад са трговцима.

“Пријавите се данас, Овде је своје банере – Сада налепите код у своје веб странице и почети зарађивати новац!” Колико пута сте видели тај похвала на партнерском програму предузећа постати паге?

За срећан пар вебмастера са стопом хиљада посетиоца дан, то може бити случај. За још мање то може значити овернигхт финансијски успех, али за већину нас укључени у аффилиате маркетинг, ништа не може бити даље од истине. Бити партнер је тежак посао – али и веома корисно када се удружи са правим трговаца.

Да ли губи аффилиате провизије за лоше везе?Далеко супериорнији у односу на стандардну веза провере софтвера, Аффилиате линка Провера је дизајниран са аффилиате маркетингу у виду!

 

 

Ако сте налази предузеће нуди могућност поделе прихода за производе и услуге који употпуњују ваш веб сајта жанр, није довољно само ставити до банера и дугмади.

Као што је поменуто у мојим другим члановима, писања до ревиев страницу производа или услуга ће сигурно помоћи повећа продају, нарочито ако се признају као знања у својој области.

Комуницира са својим трговцима

Али, хајде да га узме један корак даље – и овај корак није могао само повећати продају, али вам уштедети време тугу на дуге стазе.

То је једноставно – контактирати трговца, нека знају шта радите да промовишу своје производе и питају савет како бисте побољшали своју маркетинг. После свега, трговац зна њихов производ најбољи.

Трговац треба да имају веома добру идеју о стратегијама које користе друге подружнице да повећа продају. Подружница савети страна, обезбеђује многе компаније, Обично неће дати витални и струје “упућени” информације, тако да је важно да се приступи трговци директно јер само могу да ти дам довољно ивице да претворе дриблинг прихода у лепу ток.

Би контактирали трговац и стављање себе на свом радару, Ви такође показују свој ентузијазам за маркетинг својих производа и услуга – да имају за циљ да буде оно што је познато као “снага” or “супер” припојити!

Сваки трговац који разуме аффилиате маркетинг зна да преко 90% продаје се генерише мање од 5% од њихове филијале. Добар трговац ће препознати своје напоре, да вам обезбеди додатне информације и ресурсе и може чак повећати своју провизију стопе!

Суочавање са трговцима:

Ако одете у невоље слањем трговца и не реагују први пут, Покушајте поново. Ако се и даље не реагује, размисле о сталном унапређењу – недостатак комуникације може да указује на друге проблеме – укључујући плаћање.

Треба имати на уму да су неки трговци раде на принципу схотгун. Они чине велика обећања, сет висок праг исплате знајући да ће неколико филијале икада доћи, онда се као многе партнере промоцију својих производа и услуга могуће – maksimalna изложеност, Минимална цена и напор са своје стране. То није добар пословни модел за њих да користе у дужем периоду и након неког времена филијале нестати, али не пре него што је компанија раке у хиљадама. многи МЛМ (мулти левел Маркетинг)програми такође раде на том принципу – само момци на врху генерише сваки озбиљан приход.

Добар начин да заштитите своје исплате је да се пријавите за аффилиате програма добро установљене мреже. Ове Маркетплацес обично такође омогућити директан контакт са трговцем.

Можете избећи ова питања радећи кроз партнерски мреже, као што су СхареАСале или Цоммиссион Јунцтион. Ове мреже делују као тржиште за аффилисте програме. Рад са великом аффилиате мрежа значи да чак и ако се само неколико долара од сваког програма, ти долара све хране заједнички рачун, акумулирају брзо, што вам омогућава да достигне праг исплате у краћем временском периоду. Већина огласних мрежа ради са трговцима на екрану резолуције “money up frontor monthlypay as you gobasis, minimizing the risk of unscrupulous merchants suddenly disappearing with your hard earned commissions.

Demonstrate your web marketing prowess

Unless you have a very high traffic web site, don’t ask the merchant for higher commissions in the first communication. So many affiliates do this and end up being totally ignored as the vast majority of affiliates probably can’t deliver on theirforecasts” – which are usually just dreams.

If you don’t have a solid sales record for the product or service you are promoting, you’ll need to prove yourself firstput some thought into your promotion and rack up a few sales before attempting to secure higher payout rates.

Adwatcher click tracking
Free Click Tracking Trial

АдВатцхер пружа услуге клик за праћење како би осигурали све своје промоције су профитабилни јер могу бити. Проводе мање времена правећи више новца – испробајте бесплатну пробну!

Будите професионални у вашим комуникацијама

Приликом комуникације са трговцима, осигурати да користите професионалан начин. Ако имате предлоге о томе како је трговац може да побољша понуду која ће претворити у још продаје, стави им до знања, али будите врло љубазан и конструктивна у вашим повратним информацијама – “Ваши банери суцк” једноставно не пали.

Запамтите да је Интернет као трговачко место је и даље веома ново у односу на пословне платформе у последњих неколико миленијума. Неке од квалитетних компанија које нуде аффилиате програм може бити само проваљује у овој страни маркетинга и да ће поштовати сваку повратне информације можете им дам.

A wise merchant understands that good affiliates aren’t a dime a dozen and treats them with respect, assists with resources and provides prompt payments. A wise affiliate understands that a merchant wants quality promotion and sales performance for minimum outlay. Successful merchant/affiliate partnerships are struck when both parties understand these points and work togetherresulting in profits for both parties.

Affiliate marketingresources

What affiliates want

Successful affiliate marketing

Affiliate marketing survival strategies

Protecting commissions with improved linking methods

Michael Bloch
Taming the Beast
http://www.tamingthebeast.net
Tutorials, web content, tools and software.
Web Marketing, Internet Development & Ecommerce Resources
____________________________

Copyright information…. This article is free for reproduction but must be reproduced in its entirety, including live links & this copyright statement must be included. Visit http://www.tamingthebeast.net for free Internet marketing and web development articles, tutorials and tools! Subscribe for free to our popular ecommerce/web design ezine!

Post comment

Пратите нас на Твиттер! Пратите нас на Твиттер!

Категорије

архива

Тагови

Реклама

Prevod

 Уреди превођење
од стране Transposh - prevod plugina za wordpress

Рецент Постс

Рецент Цомментс

Препродају Домени и Веб Хостинг

Наши сајтови

%d bloggers like this: