Apr
3

Commission Junction revisió

–Commission Junction–CJ.com
Els que Són: Commission Junction gestiona les relacions de publicitat en línia entre més de 3000 minoristes de qualitat i desenes de milers d'afiliats. Alguns dels minoristes que poden guanyar comissions d'incloure: les joieries, llibres, aliments, jocs, ordinadors,
música, flors, i fins i tot els mapes! Aquesta és només una idea. Hi ha milers de socis potencials per als afiliats per elegir!

Com funciona?:

És possible utilitzar banners, botons, enllaços de text, i enllaços de productes, el qual enllaçar a un lloc web en particular. Junction pistes de la Comissió i els informes de transaccions en línia, i gestiona els comptes. Vostè pot inscriure amb CJ gratis i actuar com a independent, venedors en línia. Vostè tria el que els comerciants interès dels seus visitants, col·locar els enllaços a les rodalies del seu contingut del lloc, i rebre comissions per les vendes, i clients potencials generats a partir del seu lloc.

Quant es pot fer?:

La quantitat en un afiliat pot fer depèn de la qualitat de la pàgina web d'un, i el lloc d'un trànsit que ja està (o esperant) rebre. Les comissions de cada comerciant està disposat a pagar varia. Vostè té més de 250 comerciants per triar, de manera que triar un que millor s'adapti a les necessitats dels seus visitants. For example, si el vostre lloc ven estrictament venda de llibres, que podria ser una bona idea tenir un banner al seu lloc que enllaça a un dels comerciants de Commission Junction que venen estrictament revistes.

Escriu un comentari

Segueix-nos a Twitter! Segueix-nos a Twitter!

categories

arxiu

Núvol d'etiquetes

anunci

traducció

 Edita Traducció
per Transposh - translation plugin for wordpress

Missatges recents

comentaris recents

Revendre dominis i allotjament web

els nostres Llocs

%d bloggers like this: